Chocolaterie Magdalena.

Chocolaterie Magdalena is opgericht in 2010 door Magdalena Haverkamp. Ze stort zich sindsdien volledig op het maken en verwerken van chocolade. Vanuit het chocolade-atelier in Vierakker worden vele soorten bonbons met de hand gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen en niet van conserveringsmiddelen. Dit komt de smaak van de bonbons ten goede en is daarom niet te vergelijken met de verschillende soorten chocolade die in de supermarkten verkrijgbaar zijn.

Chocolaterie Magdalena is opgericht in 2010 door Magdalena Haverkamp. Ze stort zich sindsdien volledig op het maken en verwerken van chocolade. Vanuit het chocolade-atelier in Vierakker worden vele soorten bonbons met de hand gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen en niet van conserveringsmiddelen. Dit komt de smaak van de bonbons ten goede en is daarom niet te vergelijken met de verschillende soorten chocolade die in de supermarkten verkrijgbaar zijn. De passie voor chocolade is bij binnenkomst in het atelier te zien, te ruiken en te voelen. Het is een ware chocolade belevenis. “..Alleen al de heerlijke geur van chocolade maakt je gelukkig..”!

Onze handgemaakte bonbons worden vervaardigd uit grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Wij maken geen gebruik van conserveringsmiddelen en adviseren daarom de bonbons binnen vier weken te consumeren. Bewaar ze droog en donker, temperatuur +/- 15 tot 20 °C. De bonbons zijn verkrijgbaar op de weekmarkten in Gorssel en Vorden en in het chocolade-atelier in Vierakker. Verschillende gerenommeerde horecazaken en land- en streekwinkels in de nabije omgeving bieden u de chocolade van Chocolaterie Magdalena aan.

Praktische informatie

Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Parkeren bij accommodatie Ja
Fietsenstalling Open
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding Gemeenschappelijk
Winkel
Acceptant VVV Cadeaubon Ja
Doelgroep
kinderen Ja
alternatief Ja
groepen Ja
zakelijk Ja
gezinnen Ja
jongeren Ja
scholieren Ja
studenten Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
gay Ja
lesbisch Ja
Belang
Belang nationaal
Eetgelegenheid
Lunch Ja
Type eetgelegenheid Koffiehoek,lunchroom
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant,PIN,VVV Cadeaubon

Dag Van Tot
Zondag 10:00 17:00
Dinsdag 10:00 17:00
Woensdag 10:00 17:00
Donderdag 10:00 17:00
Vrijdag 10:00 17:00
Zaterdag 10:00 17:00

* Seizoen ook op maandag en dinsdag, woensdag gesloten. •Oktober t/m april van donderdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur, •mei t/m september van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur, •op maandag zijn we gesloten.

Vierakkersestraatweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7233 SH, Vierakker