Dorado Beach

Dorado Beach ligt aan de Gelderse IJssel en vormt een levendige oase, met een ruim aanbod aan recreatiemogelijkheden. In deze omgeving kan men nog echt onthaasten. "Effe uutbloaz'n" noemen ze dat. Dorado Beach beschikt over (buitendijkse) kampeerplaatsen voor tenten, campers en caravans. Maar u kunt ook overnachten in een trekkershut, een boei of een drijvend vakantiehuis!

Dorado Beach: “Effe uutbloaz’n”
 
Dorado Beach ligt aan de Gelderse IJssel en vormt een levendige oase, met een ruim aanbod aan recreatiemogelijkheden. In deze omgeving kan men nog echt onthaasten. "Effe uutbloaz'n" noemen ze dat. Dorado Beach beschikt over (buitendijkse) kampeerplaatsen voor tenten, campers en caravans. Maar u kunt ook overnachten in een trekkershut, een boei of een drijvend vakantiehuis! Op en rond de camping vindt u onder meer een restaurant, een midgetgolf- en tennisbaan, een (verwarmd) openluchtzwembad (geopend van half mei tot september), een speeltuin en een zwemstrand met ligweide. Er zijn fietsen en kano’s te huur en langs de IJssel vindt u uitstekende visstekjes.

Ook in de directe omgeving van Dorado Beach is er genoeg te zien en te doen. Een bezoek aan het Hanzestadje Doesburg of aan Bronckhorst - het kleinste stadje van Nederland -  is zeker de moeite waard. Of een speciaal biertje proeven in de lokale brouwerij. Wist u dat hier het Dorado Beach biertje ’T Klinkertje’ gebrouwen wordt?
 
Dorado Beach heeft naast een camping ook een jachthaven met fullservice ligplaatsen voor elk type boot. De jachthaven biedt plaats voor zo’n 170 zeil- en motorboten. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en een watertappunt in de directe nabijheid. In de haven treft u modern sanitair,  een drijvend tankstation, een vuil- en bilgewaterpomp en een trailerhelling met cradle-wagen aan. 
 

Praktische informatie

Verhuur
Weekverhuur Ja
Weekendverhuur Ja
Midweekverhuur Ja
Faciliteiten (Camping)
Type camping watersportcamping
Electriciteitsaansluiting Ja
Grond Gras
Capaciteit
aantal toeristische plaatsen 15
aantal vaste plaatsen 435
Ligging
Aan/bij natuurwater Ja
Buiten het centrum Ja
Doelgroep
groepen Ja
jongeren Ja
studenten Ja
volwassenen Ja
senioren Ja

Pipeluurseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7225 ND, Olburgen