Expositie 'Paradoxale verbeelding' in Galerie De Burgerij 9 september tot en met 14 oktober 2018

Met ArtisT-Talks en muzikale ArT-Impressies van Odulf Damen vindt zondagmiddag 9 september om 16.00 uur – tijdens KunstZondagVorden – in Galerie De Burgerij, Zutphenseweg 11 de feestelijke opening plaats van de expositie 'Paradoxale verbeelding'. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd. De expositie omvat schilderijen van Lisette den Boon en Marlieke Overmeer en papieren sculpturen van Annelies Reijers.

Met ArtisT-Talks en muzikale ArT-Impressies van Odulf Damen vindt zondagmiddag 9 september om 16.00 uur – tijdens KunstZondagVorden – in Galerie De Burgerij, Zutphenseweg 11 de feestelijke opening plaats van de expositie 'Paradoxale verbeelding'. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd.De expositie omvat schilderijen van Lisette den Boon en Marlieke Overmeer en papieren sculpturen van Annelies Reijers.
Den Boon exploreert in haar olieverfschilderijen de paradox van kwetsbare, onverwoestbare levenskracht; van wijsheid en argeloosheid; van pijn en levenslust. Overmeer toont in haar schilderijen van acryl op subtiele wijze haar fascinatie voor wat ‘De koe’ uitstraalt, namelijk ‘Doen door niet te doen’. Haar keuze voor minimale lijnen en zachte kleuren, soms alleen een schaduw, vergroot de zeggingskracht van het werk.
In Reijers' ‘boeksculpturen’ ontvouwt ze hun anders onzichtbare inhoud waarvan anders alleen het omslag iets prijs geeft, naar een nieuwe openbaarheid.
De galerie is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak. De toegang is vrij. De expositie duurt t/m 14 oktober. 

Praktische informatie

Vanaf Zondag 9 september 2018 tot Zondag 14 oktober 2018

Dag Van Tot
Zondag 13:00 17:00
Vrijdag 13:00 17:00
Zaterdag 13:00 17:00

Zutphenseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7251 DG, Vorden