Golfclub 't Zelle

Verscholen in het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap vindt u golfbaan 't Zelle. Een schitterend golfcomplex, dat zowel de beginnende als geoefende golfer weet te boeien. Al direct als u de statige oprijlaan opdraait, ontdekt u de rustieke ligging en de ongekende uitdagingen die `t Zelle in petto heeft. Van een volwaardige 18 holes wedstrijdbaan en een 9 holes par 3 baan tot en met een deels overdekte en verwarmde drivingrange en een pitch- en puttinggreen met zandbunker.

Het sfeervolle clubhuis, voorzien van gratis draadloos internet, de professionele golfshop en de beschikbaarheid van 9 handicarts van de Stichting Handicart, zorgen voor de finishing touch en maken `t Zelle tot een zeer compleet en genoeglijk golfcomplex waar u zich snel thuis zult voelen.

Golfbaan
Aantal holes 9