Kampeerboerderij Heytinkhorst

Heytinkhorst is een mooie en ruime kampeerboerderij gelegen in het hartje vd achterhoek op de grens vd twee kleine dorpjes Hengelo (gld) en Baak. Groepsaccommodatie Heytinkhorst is uitermate geschikt voor o.a. familiereunies, werkkampen en werkweken !!! Heytinkhorst beschikt over o.a. een grote recreatiezaal (met zithoek, bar, tv, dvd, stereo, tafeltennistafel), een mooie keuken, een groot sportveld (met o.a. basketbal-, volleybal- en voetbalveld), een (overdekt) terras, 4 douches, 5 wastafels, 4 toiletten, 2 urinoirs, verder zijn er nog verschillende zitkamertjes.

De ruime vakantieboerderij "Heytinkhorst" behoort tot het zogenaamde T-huis en dateert uit het jaar 1931. Heytinkhorst is gelegen op een afstand van circa 3 km. van het Achterhoekse dorpje Hengelo (gld), dit dorpje telt ongeveer 10.000 inwoners. De omgeving is prachtig en rustig. Er zijn vele wandel en fietsmogelijkheden. De accommodatie wordt maar aan één groep tegelijk verhuurd. Heytinkhorst is zeer geschikt voor o.a. familiereunies en werkweken !! Er zijn in totaal 54 slaapplaatsen die verdeeld zijn over 15 slaapkamers !! Deze accommodatie is gezien de ligging niet geschikt voor groepen die een luidruchtig weekendje feesten in de planning hebben.

De accommodatie is opgedeeld in drie gedeeltes, het voorhuis, het achterhuis en de pinkenstal:

Het voorhuis (oude stijl) bestaat uit: 1 kleine keuken, 2 kleine huiskamers verwarmd d.m.v. gaskachels, één 2-persoonsslaapkamer (beneden), één 4-persoonsslaapkamer, twee 3-persoonsslaapkamers, ruime zolder met vier slaapplaatsen. In totaal zijn er in het voorhuis dus 16 slaapplaatsen. De slaapplaatsen boven zijn niet verwarmd.Beekstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
7255 KS, Hengelo Gld