Kerstmarkt in Baak .

Baak bereidt de 11e Kerstmarkt in het Martinushuus voor.

Anne Brouwer nam 11 jaar geleden het initiatief voor een kerstmarkt in haar atelier en betrok daar ook de Martinuskerk bij.
Het jaar daarna nam de Stichting Vrienden van de Parel van Baak de organisatie over. Zondag 9 december is dus al de tiende keer!
En ook dit jaar is er weer van alle te koop en te zien. Een kleine greep: gehaakte amigurumi’s, vogelhuisjes, bloemwerk, honing, kaarsen, jams en chutneys, tassen, sjaals, sieraden, curiosa, kerstversieringen, glaskralen, dozen en kartonnage, handgemaakte kaarten, prachtige gevilte sjaals, hoeden, kinderkamerkunst, worst en andere vleesproducten, oliebollen, koffie, glühwein en versnaperingen.
Een muzikaal intermezzo wordt verzorgd door het bekende koor Feeling. Het koor uit Drempt is een goede bekende van de kerstmarkt. Al eerder zorgden zij voor een verfrissend, maar toch sfeervol optreden.
Voor de kinderen tot 12 jaar is er de knutseltafel, waar ze voor 50 cent iets leuks kunnen maken.
Er is genoeg parkeerruimte en de kerk is rolstoeltoegankelijk. Adres: Pastoriestraat Baak.

Zondag 9 december 2018 Vanaf 11:00 tot en met 16:00

Wichmondseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber