Ludgerusgebouw Vierakker

Het Ludgerusgebouw heeft in haar geschiedenis altijd een belangrijke functie gehad in de gemeenschap Wichmond -Vierakker. Opgericht als school en gaandeweg uitgebouwd voor meer doeleinden zoals: Gymzaal, bibliotheek, bank, verdeelcentrum van graan en eieren maar bovenal parochiehuis. Een aantal verenigingen vinden hier hun thuisbasis nog en ook voor feesten en partijen komen de mensen uit de buurt graag naar het Ludgerusgebouw.

Het sfeervolle pand met de naam Ludgerusgebouw in Vierakker heeft in de geschiedenis altijd een belangrijke functie gehad in de gemeenschap Wichmond - Vierakker. Een aantal verenigingen vinden hier hun thuisbasis nog en voor feesten en partijen komen mensen ook graag naar het Ludgerusgebouw. Sinds 2016 zijn Magdalena Haverkamp en Michael Bink de uitbaters van dit mooie pand. Met inachtneming van haar rijke verleden zetten
zij de traditie voort, op een eigentijdse en toegankelijke manier. Een gezellig koffiehuis, de gemoedelijke sfeer van de Achterhoek en smullen van heerlijke gerechten in combinatie met de ambachtelijke chocolade. Met als motto: proef het ambacht!

De authentieke theaterzaal is geschikt voor het ontvangen van touringcar groepen, maar ook voor feesten,
partijen en koffietafels. In de sfeervolle zaal worden presentaties, films en demonstraties verzorgt en kan men genieten van leerzame en bovenal leuke demonstraties chocolade maken.

Van de zaal kunt u op afspraak gebruik maken.

Eetgelegenheid
Afhalen mogelijk Nee