Wereldlichtjesdag in de Gemeente Bronckhorst.

Overal ter wereld worden elk jaar op de 2e zondag van december kaarsjes ontstoken voor de overleden kinderen met de gedachte: “Dat hun licht mag blijven stralen.” De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind(je) verloren hebben. Daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet en gemis.

kinderen met de gedachte: “Dat hun licht mag blijven stralen.”
is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet en gemis.
Op zondagavond 9 december a.s. wordt voor alle inwoners van de Gemeente Bronckhorst en omgeving
 een bijeenkomst georganiseerd rondom Wereldlichtjesdag.
Deze viering wordt van 16.30u – 17.00u gehouden op de Algemene begraafplaats van Hengelo.
Bij slecht weer Ons Huis, Beukenlaan.

Voor wie is deze bijeenkomst? Voor  ouders, broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en iedereen die zich verbonden voelt met een overleden kind: u bent allemaal welkom.
De pijn van het gemis, het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen verbinden mensen die elkaar
verder niet kennen. Sommige mensen herdenken een volwassen kind, anderen komen voor een kindje dat
niet eens de tijd kreeg voor zijn eerste ademhaling.

Zondag 9 december 2018 Vanaf 16:30 tot en met 17:00

Iekink Model.NdtrcItem.HouseNumber