Wijnhoeve Elanova

In het buitengebied van Vorden, aan de weg van Hengelo Gld. naar Ruurlo, ligt Wijnhoeve en minicamping Elanova, met landgoed ’t Zelle als natuurlijk decor. Met aandacht voor de omgeving legden Rob en José Roth-de Hoog in 2009 een 1,5 ha grote wijngaard aan en tevens sloten zij zich aan bij de Verenigde Achterhoekse Wijnbouwers.

De 6000 wijnstokken van de rassen Solaris, Johanniter en Cabernet Cortis worden op milieuvriendelijke wijze verbouwd. Gasten zijn van harte welkom voor een individuele wandeling door de wijngaard aan de hand van een informatieve beschrijving of voor een groepsrondleiding (op afspraak), inclusief proeverij, waarbij een onderhoudend verhaal niet
ontbreekt. Een proeverij op locatie behoort eveneens tot de mogelijkheden, het uitgangspunt hierbij is maatwerk, dus altijd passend! Wijnhoeve Elanova is volop in ontwikkeling, het proeflokaal bij de hoeve zal medio 2010 gereed zijn. Achterhoekse wijn voor eigen gebruik of als geschenk: hiervoor kan men dagelijks terecht bij de wijnhoeve.

Gelegen tussen fietsknooppunt 62 en 64. Bij Huis Zelle richting Ruurlo (ca. 200 meter van de wijnroute).

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zaterdag 15:00

* Individuele bezoekers kunnen vanaf 7 april iedere zaterdagmiddag om 15:00 uur, van 7 juli tot en met 10 oktober om 14:00 uur en 16:00 uur, terecht voor een rondleiding.

Bleuminkmaatweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7251 MS, Vorden