Wildenborcherhof. B&B, Hotel.

De Wildenborcherhof ligt in het rustieke buitengebied van het achtkastelendorp Vorden, te midden van het schilderachtige coulisselandschap van de Gelderse Achterhoek, telt acht sfeervolle hotelkamers en vier ruime tweepersoonsappartementen. Alle hotelkamers en appartementen bieden u uitzicht op het prachtige omliggende landschap.

Taveerne “de Wildenborcherhof” is een kleinschalige accommodatie die gerund wordt door familie van Ark. Het is gelegen in het rustieke buitengebied van het achtkastelendorp Vorden, grenzend aan natuurgebied “Het Grootte Veld”. Wandelaars, fietsers, menners en ruiters vinden hier vele routes met onovertroffen schoonheid per strekkende kilometer. Taveerne “de Wildenborcherhof” beschikt over een overdekte fietsenstalling die ’s avonds wordt afgesloten. Hier zijn aansluitingen aanwezig voor het opladen van elektrische fietsen. Tevens is het mogelijk om bij ons fietsen te huren.

De Taveerne beschikt over 8 sfeervolle hotelkamers( LO/HP)en 4 luxe appartementen. Het tuinterras van de Taveerne is gelegen op het zuiden en biedt een prachtig uitzicht op weilanden en bossen. De begane grond van de Taveerne telt 2 stijlvol ingerichte ruimtes die een huiselijke sfeer ademen en waar u kunt genieten van een uitgebreid ontbijt of heerlijk diner. Deze worden met veel liefde en zorg bereidt in onze alom gewaardeerde keuken.

Praktische informatie

Capaciteit
Aantal bedden 24
Aantal kamers 12
Classificatie
Zoover referentie 315782

Wildenborchseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7251 KB, Vorden