Zwembad de Brink

Overdekt zwembad en cultureel centrum De Brink. Hét centrum voor de inwoners van Zelhem, Velswijk, Keijenborg, Velswijk, IJzevoorde, Halle, Wolfersveen en de rest van de gemeente Bronckhorst en omstreken. Kijk op de website voor de juiste openingstijden of bel voor informatie (0314) 62 21 40.

Voor jong en oud is er van alles te beleven. Naast de zwemles kunnen kinderen terecht voor snorkelen, de watertrappers en recreatief zwemmen. Glijden van de glijbaan, bubbelen in het bubbelbad of dansen tijdens disco zwemmen. Een heus zwemparadijs!
Volwassenen zijn van harte welkom om deel te nemen aan de AquaSportief-activiteiten en volwassen zwemles. Uiteraard mag u ook komen banen zwemmen en recreatief zwemmen in het heerlijk verwarmde water (31°C). Maar ook zijn er volop activiteiten in het Cultureel Centrum.
De medewerkers zullen op een kundige, betrokken en enthousiaste wijze alle diensten aanbieden. Dankzij de prettige sfeer en servicegerichtheid, voelt u zich al snel helemaal thuis. Kom daarom snel naar De Brink om te zwemmen, zingen, kaarten, sporten, spelen, ontspannen en te kletsen. Kortom, kom proeven van de vele mogelijkheden en de unieke sfeer!

Stationsplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
7021 CN, Zelhem