Het grootse festival van Nederland

Het Zwarte Cross Festival is een feest met muziek, motorcross, stunts, humor, theater en spektakel. Kenmerkend is de typische Achterhoekse gezelligheid en gastvrijheid waarbij jong en oud samen feest viert. Op de achtiende editie van de Zwarte Cross in 2014 kwamen 185.276 bezoekers, opnieuw een bezoekersrecord. De formule van de Zwarte Cross is wereldwijd uniek en is te omschrijven als: feest, muziek, motorsport, verdraagzaamheid, originaliteit, humor en stunts.

Festivaldirectrice Tante Rikie: “Het was een meer dan fantastisch weekend!” Tot op heden is het evenement zonder grote incidenten of noemenswaardige calamiteiten verlopen en de organisatie spreekt dan ook van een zeer geslaagde editie. Alleen maar lachende gezichten en een geweldige sfeer. Het was een meer dan fantastisch weekend. Zwarte Crossers, I love you!”. 

In 2015 is het Zwarte Cross festival op 24, 25 en 26 juli. De campingbezoekers zijn al een dag eerder welkom op 23 juli.

Kaartverkoop en prijzen
Kaarten voor de Zwarte Cross zijn te bestellen via www.zwartecross.nl en te koop bij alle vestigingen van Primera. De organisatie adviseert om niet te lang te wachten met het bestellen van kaarten. Zowel de camping, de zaterdagkaarten en de zondagkaarten zijn al meerdere malen uitverkocht geweest.