Natuurlijk genieten bij Buitenplaats Aan ‘t Hackfort

Bungalowpark ‘Buitenplaats Aan ’t Hackfort’ is gelegen in Wichmond, tussen de bossen van Natuurmonumenten. Op steenworp afstand van het fraaie plaatsje Bronkhorst. Binnen enkele minuten bent u bij kasteel Hackfort. Vanuit uw eigen vakantiewoning is het letterlijk ‘natuurlijk genieten’. Of nu komt voor rust en ontspanning en de prachtige natuur, of voor de aantrekkingskracht van de nabijgelegen steden of dorpen kiest. In de omgeving zijn tal van wandel- en fietsroutes aangelegd. 

Op de plaats waar nu Buitenplaats Aan 't Hackfort is gesitueerd, was vroeger een camping gevestigd, genaamd ‘Kleine Steege’. De kinderen van de toenmalige eigenaar namen het bedrijf enkele jaren geleden over en zijn volop bezig met de verdere ontwikkeling van het vakantiepark. Op ca. 30 ruime kavels worden vakantiebungalows – die wij liever buitenhuizen noemen - van duurzame materialen geplaatst. Elke woning wordt gemaakt van rondstammen en is voorzien van een sedumdak voor optimale isolatie én een fraaie uitstraling. Het terrein van het park is voorzien van inheemse planten en boomsoorten. De buitenhuizen zijn van alle comfort voorzien en kunnen geheel naar eigen keuze worden ingedeeld. Er zijn verschillende kavelgroottes. De centrale verwarming, al dan niet aangevuld met houtkachel en sauna, maakt uw buitenhuis tot een aangenaam verblijf het hele jaar door. Unieke huizen, op een unieke plek.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een bezoek brengen aan onze modelwoning en zelf ervaren wat wij bedoelen met ‘natuurlijk genieten’? Dat kan elke zondag tussen 13 en 16 uur of op afspraak.